Presse

Pressemeddelelse
Glæde og fest er kodeordet for dette band. For det er netop glæde og fest som Blue Hawaii skaber uanset hvor i landet eller udlandet de spiller.
Det professionelle danseorkester Blue Hawaii har nemlig gennem de sidste 20 år markeret sig som et af landets mest benyttede orkestre. Dette gælder alle steder, lige fra private arrangementer, kroer, hoteller, firma og foreningsfester, by og havnefester og halballer. Blue Hawaii er kendt for at have et utrolig bredt repertoire og spiller en lang række sange fra 70’erne og frem til i dag. Alt som folk kender og kan synge med på. Det hele leveres altid med en enorm spilleglæde, professionalisme og et glimt i øjet.
Partyorkesteret giver den gas fra første akkordstrøg og garantere røg fra kanonerne. Så hold på hat og briller, for her kan det være publikum der synger højst..!

Med dette band er publikum garanteret en oplevelse, og et smil rigere.
Blue Hawaii spiller underholdene musik under middagen med behagelig lydstyrke. Alt krydses med underholdene ¨sætte-gang-i-festen indslag¨ der tilpasses det enkelte arrangement med stor situationsfornemmelse.
Vi glæder os til at feste med jer!

Download presse i word format her

Her kan du downloade billedmateriale til annoncer på nettet og tryk i aviser

Blue Hawaii Plakat til stort tryk

Blue Hawaii Visitkort til avis tryk

Blue Hawaii webannonce

Skriv et svar